Csőrendszer + kivitelezés csomagajánlat899 000 Ft (bruttó)


Melyből a csőrendszer kivitelezés ára 249 000 Ft + Áfa, általunk vagy társvállalkozónk által vállalt kedvezményes ajánlat, nálunk vásárolt termékek esetén, amit a fenti ár már tartalmaz!
Székesfehérvári kivitelezés estén érvényes ár, országosan tudjuk vállalni, 400 Ft/km távolságdíj felár ellenében. (Egyirányba egyszeresen számítva Székesfehérvártól)Jelenleg Magyarországon a kivitelezés jó minőségben és árban a legnagyobb kihívás. Mi ezt kidolgoztuk és társvállalkozóinkkal karöltve egy olyan csomagot dolgoztunk ki, amely a lenti feltételek teljesítése esetén az egyik legkedvezőbb ár/értéket nyújtja.

Pontosan tudjuk mitől tud olcsó lenni egy kivitelezés, ezért ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy mire kell figyelni hogy a legjobb árakat adjuk. Ha nekünk tényleg csak a saját szakmunkánkkal kell foglalkozni, az ország egyik legjobb árában szerelünk. Ennél már tényleg csak a sajátkezű kivitelezés az olcsóbb.

Ezt a csomagot azoknak a leendő ügyfeleinknek fejlesztettük ki, akik jelenleg építkeznek vagy felújítanak, és nem akarják kizárni a friss levegővel teli otthon lehetőségét. Az ajánlat minden olyan elemet és kivitelezést tartalmaz, amivel megoldjuk, hogy már csak a szellőztető gépet és a bekötését kell megoldani a gépészeti helyiségen belül, valamint a kiválasztott légszelepeket kell behelyezni, beszabályozni ahhoz, hogy komplett szellőztető rendszere legyen. Ez történhet akár beköltözés után is, vagy akár évekkel később, amikor megfelelő anyagi keret lesz rá.

Azt hogy egy drágább enthalpiás szellőztető gépet, vagy hagyományos gépet rak be, később el tudja dönteni. A kondenzvíz elvezetését mindenképpen építtesse ki a gép mellé, mivel a nem enthalpiás gépek működéséhez szükséges.


Az ajánlat tartalma:


- légtechnikai rendszerelemek az Ubbink prémiumkategóriás termékeit tartalmazzák az osztóktól a szelepfogadókig.
- légtechnikai rendszerelemek helyszínre szállítása, melyből csak annyit építünk be amennyi szükséges, nem kell maradék anyaggal bajlódnia
- legfeljebb összesen 12 befújási vagy elszívási szelepfogadó rögzítése, ledugózása, oldalfali vagy mennyezeti elhelyezéssel
- osztódobozok rögzítése, felesleges csonkok ledugózása
- Flexibilis antisztatikus-antibakteriális csövek bekötése az osztókba, szelepfogadókba, és rögzítése (rögzítéshez szükséges anyagokat is tartalmazza)
- legfeljebb 10 beltéri fal áttörés (tégla, ytong vagy könnyűszerkezetes fal)
- két oldalfali áttörés (200 mm) a kültéri levegő beszíváshoz, és a levegő kidobáshoz, a falba a hőszigetelt csövek beépítése, 2 méteren belüli elvezetése a gépészeti helyiségbe legfeljebb egy darab 90 fokkal megoldva

Az ajánlat az alábbi feltételek esetén érvényes


- legfeljebb 160 négyzetméter nettó alapterületű EGYSZINTES házba szereljük.
- ha szükségesek födém áttörések, azokat a kivitlezésig az ügyfél elvégzi.
- nem kell hőszigetelést és különböző burkolatokat felszednünk, leraknunk.
- a gipszkarton szerkezet szerelés még nem történt meg.(bizonyos lapos szelepfogadók esetén szükséges, ebben az esetben egyedi árat adunk)
- székesfehérvári kivitelezés, egyéb esetben távolsági felárat számítunk fel. (Egy irányba egyszeri számítás 400 ft /km, például Budapest XI kerület 61km a távolság, a felár 24 400 Ft )
- álmenyezetben, menyezeti/oldalfali eldobozolásban, padlóban a termikus burkon belül vannak vezetve a csövek. (Födémbe öntés esetén kérjen egydi árat)
- a munkaterületen kizárólag mi dolgozunk, nics egyéb hátráltató tényező, ezért legfeljebb két napatt alatt befejezi a csapatunk a kivitelezést
- nem kell extra tartó szerkezeteket készíteni. (könnyűszerkezetes födém esetén gyakran szükséges, de ha az ügyfél előkészíti nekünk az is megfelel.)

Amennyiben nem tudja a feltételeket biztosítani, kérjen egyedi árajánlatot.Az ajánlat NEM tartalmazza az alábbiakat, a felsorolás nem teljeskörű:


- beton és vasbeton áttörések (Szükség esetén egyedi ajánlatot adunk, de ön is biztosíthatja)
- Felelős műszaki vezető biztosítása, E-napló vezetése (Szükség esetén egyedi ajánlatot adunk, de ön is biztosíthatja)
- Csövek falba vésése, a legkisebb csőnek is minimum 10 cm mély hornyot kellen vágni, nem nagyon szoktuk javasolni. (Statikai szakvélemény is szükséges)
- A szelepfogadók síkba vágása. (Kartonozás után síkba kell vágni a szelepfogadókat és a dugókat visszahelyezni.)
- Hőszigetelés felszedés, lerakás
- légtechnika szerelésen kívüli szakmunkák

Lépjen kapcsolatba velünk!

A kozpontiszelloztetes.hu mint a legtöbb weboldal sütiket használ, melynek célja weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése .

További részletek - sütikezelés és adatvédelmi tájékoztató