Csőrendszer + szerelés csomagajánlat1 021 715 Ft helyett 799 000 Ft (bruttó)
(629 134 Ft + ÁFA )


Ezt a csomagot azoknak a leendő ügyfeleinknek fejlesztettük ki, akik nem most akarják beruházni a teljes rendszer árát, viszont mindenképpen szeretnék a későbbiek folyam az épülő-felújítandó házukban élvezni a szellőztetés adta előnyöket. A szellőztető gép kiválasztása későbbi lehetőség, ezért nem kell elkapkodni a döntést, a későbbiek folyamán természetesen ebben is segítünk, mivel szinte az összes forgalmazott szellőztető gép beszerzését vállaljuk.

A csomag szereléssel együtt azokat a légtechnikai rendszerelemeket tartalmazza, amik átszövik a teljes lakóteret, és utólagos kivitelezése szinte lehetetlen. Kizárólag a légszelepeket, valamint a szellőztető gép bekötéséhez szükséges rendszerelemeket, munkadíjakat NEM tartalmazza az ajánlat. Ezek a késöbbiek folyamán megvalósíthatók, így a szellőztetető gép típusának kiválasztását akár későbbi időpontra tudja halasztani.


Légtechnikai rendszerelemek:


A rendszerelemek szintén magas műszaki minőséget képviselnek.


Flexibilis cső, antisztatikus antibakteriális, DN75, 50m - 3 db (150m)
Elosztó doboz (16 csatl. pont) - 2 db
Szelepfogadó hosszú csonkkal DN125-2*75 - 10db
csatlakozó gyűrű DN75 - 20db
Tömítő gyűrű DN75 - 20db
Flex-Flex toldó adapter DN75 - 5db
Csőrendszer rögzítő csomag. 1 db


Munkadíj, kivitelezés tartalma:Tervezés 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet alapján, épületgépész technikus által.
Flexibilis cső rögzítés legfeljebb 150m -en keresztül, legfeljebb 6 db fal, menyezet, födém áttöréssel (Álmenyezetben,födémben vagy padlóban vezetve, időben a betonozás és karton szerkezet készítés előtt, födémbe helyezést csak írásos statikai szakvélemény esetén vállaljuk )
10 db szelepfogadó rögzítés
2 db Osztó rögzítése
Osztókba csövek bekötése
Anyagigazgatási díjak, beleértve a helyszínre szállítás költségeit is, legfeljebb 1 alkalommal, Fejér, Pest és Veszprém megye esetén. Az e feletti részen 89Ft+áfa/km kiszállási extra díj kerül felszámításra.

NEM tartalmaz alpinista, és egyéb nem elvárható munkákat, ha pl. a lég kivezetők, nem elérhetők hagyományos létrás módszerrel.
Az akció 2018 December 31-ig történő megrendelés esetén érvényes.

Lépjen kapcsolatba velünk!

A kozpontiszelloztetes.hu mint a legtöbb weboldal sütiket használ, melynek célja weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése .

További részletek - sütikezelés és adatvédelmi tájékoztató